Schoonheidssalon Lisette Boom
“U heeft maar één huid en die verdient de beste verzorging” 

Nieuws/Acties

NIEUW!

Huidverbetering in de schoonheidssalon

DÉCAAR Algen peeling (Kruidenpeeling/Bio peeling)

De DÉCAAR Algen peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. 

Daarnaast is de Algen peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralende

Hoe werkt de Algen peeling?

De DÉCAAR Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peeling poeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen.

Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de DÉCAAR Algen peeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

Perfluorcarbon is een zeer uniek ingrediënt en één van de werkstoffen in de DÉCAAR Algen peeling. Naast perfluorcarbon bevat de peeling een combinatie van huidverbeterende kruiden en algen. Algen zijn rijk aan gezonde voedingsstoffen en antioxidanten. 

De algen die zijn toegevoegd aan de DÉCAAR Algen peeling, bevatten mineralen, zoals; ijzer, jodium, calcium, natrium en aminozuren. Algen bevatten tevens vitamines, sporenelementen en plantaardige eiwitten.

De kruiden verwerkt in de DÉCAAR Algen peeling hebben ieder een andere functie voor de huid. Zo zorgen ze bijvoorbeeld voor een sneller herstel, voeden ze intensief de huid, maken ze huidverjonging mogelijk, reguleren ze de talgproductie en bezitten ze antibacteriële eigenschappen, waardoor ontstekingen zoals couperose en acne zichtbaar worden behandeld.

Geschikt voor:

 • Rimpels en lijnen
 • Acne & de vette huid
 • Droge huid
 • Pigmentatieproblemen & pigmentvlekken
 • Couperose
 • Rosacea
 • Littekens 
 • Grove poriën
 • De meest gevoelige huidtypen
 • Preventief tegen huidveroudering


Wat zijn de resultaten na de DÉCAAR Algen peeling?

- Dode huidcellen zijn verwijderd

- Uw acne of andere huidproblemen zijn sterk verminderd

- Het stoppen van ontstekingen

- Herstellen van de beschadigde cellen en dieptereiniging van de poriën

- Celvernieuwing is gestimuleerd

- De aanmaak van collageen en elastine is gestimuleerd, waardoor rimpels en lijnen zichtbaar afnemen.

- Talgproductie is verminderd

- De huid is schoon, zuiver en stralend.


Deze behandeling geeft direct een fantastisch resultaat. 

Daarbij is wel het advies om de bijpassende producten voor thuis te gebruiken, om de werking van de peeling zo goed mogelijk te ondersteunen. 

Uiteraard zijn de producten van Décaar ook bij ons verkrijgbaar zodat we u een totaal pakket kunnen aanbieden.

De peeling kan eenmalig worden ondergaan om de huid een boost te geven, maar het kan ook als kuur worden ingezet. Dit wordt sterk geadviseerd bij een huid met wat meer problemen, zoals acne, couperose en pigmentvlekken.

De behandeling kan het hele jaar worden toegepast en is geschikt voor alle huidtypen zowel mannen als vrouwen, ook voor de donker getinte huid.

Maak in de maanden september en oktober kennis met de Algen Peeling van € 79,50 voor € 72,50

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel of mail gerust voor meer informatie.


Corona update (aanvulling op onderstaand bericht; Corona update 1 oktober 2020)

Onderstaand de gezondheidscheck voor klanten: als u op al deze volgende vragen "nee" kunt beantwoorden bent u van harte welkom bij mij in de schoonheidssalon. Lees dit aub goed door en bij klachten blijf dan ook echt thuis. Gezondheid is het belangrijkste.

 • Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius).
 • Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
 • Heeft u het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
 • Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
 • Bent u in thuisisolatie omdat u direct contact heeft gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Bent u op vakantie geweest in een land met code rood of oranje stel dan je afspraak 14 dagen uit.

Ik werk tijdens de behandeling volgens het hygiëneprotocol dat voldoet aan de nieuwe eisen van het RIVM en de HAM code van de Anbos (uiteraard in de schoonheidssalon ter inzage). Ook te lezen op de site van de ANBOS. Ga dan naar https://www.anbos.nl/consument

Vanaf de ontvangst totdat we afscheid nemen draag ik een mondmasker en een Face Shield. Ook voor u is een mondmasker vanaf de laatste persconferentie een dringend advies. Tijdens de gelaatsbehandeling, gezichtsontharing en/of massage is uw mondmasker af.

Vanaf 29 september jl. is het voor mij ook verplicht, buiten de gezondheidscheck, om een registratie bij te houden per dag van de bezoekers met daarbij de telefoonnummers en e-mail adressen en tijd van bezoek aan de schoonheidssalon.
Dit voor het geval van bron- en contactonderzoek bij een mogelijke besmetting.
Ik doe dit voorafgaand aan de behandeling.

Uiteraard blijven alle huidig getroffen voorwaarden en hygiënemaatregelen in de schoonheidssalon van kracht. 

Op deze manier blijven wij gezond en houd ik graag de schoonheidssalon open en veilig voor iedereen!

 

Corona update – 1 oktober 2020


De afgelopen maanden zijn we allemaal goed bezig geweest om ons te houden aan de Corona maatregelen.
Ik ben ontzettend blij dat vele van jullie mijn schoonheidssalon zijn blijven bezoeken en dat ik jullie een heerlijke, ontspannende huidverzorgende en/of huidverbeterende behandeling heb kunnen geven.
Dit blijf ik uiteraard doen en ik houd mij natuurlijk nog steeds volledig aan de richtlijnen van het RIVM en de Anbos Covid-19 hygiëneprotocol voor schoonheidsspecialisten.


Tijdens het Kamerdebat van gisteren (30 september) heeft Dhr. Rutte het volgende dringende advies afgegeven.
Voor contactberoepen zoals schoonheidsspecialisten is het advies dat zowel de dienstverlener als de klant een mondkapje dragen.
Hoe dit voor schoonheidsspecialisten praktisch tijdens een behandeling uitvoerbaar is, moet verder bekeken worden. Dhr. Rutte kondigde aan dat de uitwerking van het advies vrijdag (2 oktober) volgt. Ook de Anbos heeft op dit moment nog niet alle details helder, waardoor zij ook nog niet duidelijker kunnen zijn over wat “verplicht” of nog steeds een “advies” is. 

Uiteraard zal ik er alles aan doen om uw en mijn gezondheid en veiligheid te waarborgen.

Mochten er zich nieuwe ontwikkelingen voordoen dan houd ik u uiteraard op de hoogte. 

Corona update – 17 augustus 2020

In verschillende landen/regio’s laait het corona-virus helaas weer op. 

Bent u op vakantie geweest in een land met code oranje of rood? 

Dan geldt bij thuiskomst een thuis-quarantaine van 14 dagen. 

Stel dus ook uw afspraak bij uw schoonheidsspecialiste uit tot na deze periode.

Uiteraard blijven alle huidig getroffen voorwaarden en hygiënemaatregelen in de salon van kracht. 

Op deze manier blijven wij gezond en houd ik graag de schoonheidssalon open en veilig voor iedereen!Corona update – 8 mei 2020 

Covid-19 Hygiëneprotocol schoonheidsspecialisten

BIJ DE ANBOS SCHOONHEIDSSPECIALIST BENT U IN VERTROUWDE HANDEN

U bent weer welkom in mijn schoonheidssalon!

Ik ben zo blij u te mogen berichten dat de schoonheidssalon vanaf 11 mei weer is geopend voor behandelingen.

De overheid heeft aangegeven dat het - met inachtneming van de juiste voorwaarden - weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan. Ik sta graag voor u klaar.

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. Ik kan me voorstellen dat u wilt weten hoe dat in zijn werk gaat. Om de gezondheid en veiligheid van klanten en van mijzelf te waarborgen, werk ik alleen op afspraak. Ik vraag u tevens om alleen naar de behandeling te komen.

Ik werk volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten (beide ter inzage in de schoonheidssalon). 

Wilt u het gehele protocol lezen, en ook zien welke maatregelen in de schoonheidssalon en tijdens de behandeling genomen worden?

Ga dan naar https://www.anbos.nl/consument

Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen mijn schoonheidssalon en daarom willen ik u vragen om onderstaande gezondheidscheck te doorlopen.

Vanuit de richtlijnen van RIVM en het COVID­19 Hygiëneprotocol Schoonheidsspecialisten van ANBOS, zijn wij verplicht om klanten onderstaande gezondheidscheck te laten doen.

Gezondheidscheck:

Als u op al deze volgende vragen NEE kunt beantwoorden bent u welkom bij mij in de schoonheidssalon;

 • Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius).
 • Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
 • Heeft u het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
 • Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
 • Bent u in thuisisolatie omdat u direct contact heeft gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

 


Mocht u een van deze vragen met een JA beantwoorden dan zullen we de afspraak in overleg verzetten, ik mag u dan niet in de schoonheidssalon ontvangen. Vanzelfsprekend zijn hier geen kosten aan verbonden.

Wanneer u op uw afspraak verschijnt heeft u kennis genomen en gaat u akkoord met het COVID-19 hygiëneprotocol schoonheidsspecialisten. 

Heeft u vragen? Stel deze gerust tel.: 06 51 95 27 44 of via @mail: info@schoonheidssalonlisetteboom.nl

Ik hoop je binnenkort weer te ontmoeten in de schoonheidssalon.


Groet, Lisette 


Cadeaubonnen


 

Wilt u iemand verrassen met zijn/haar verjaardag, met de feestdagen, iets anders of zomaar? Dan is een cadeaubon van schoonheidssalon Lisette Boom een leuk cadeau! 

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag of behandeling naar keuze!

Of een leuke set huidverzorgingsproducten van Declaré. 

Uiteraard wordt de cadeaubon feestelijk verpakt.

Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen!

Bestellen:

U kunt de bon afhalen op afspraak, bel of Whatsapp hiervoor naar tel.: 06 51 95 27 44 of mail naar info@schoonheidssalonlisetteboom.nl