Schoonheidssalon Lisette Boom
“U heeft maar één huid en die verdient de beste verzorging” 

Covid-19 Hygiëneprotocol schoonheidsspecialisten

BIJ DE ANBOS SCHOONHEIDSSPECIALIST BENT U IN VERTROUWDE HANDEN

U bent weer welkom in mijn schoonheidssalon!

Ik ben zo blij u te mogen berichten dat de schoonheidssalon vanaf 11 mei weer is geopend voor behandelingen.

De overheid heeft aangegeven dat het - met inachtneming van de juiste voorwaarden - weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan. Ik sta graag voor u klaar.

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. Ik kan me voorstellen dat u wilt weten hoe dat in zijn werk gaat. Om de gezondheid en veiligheid van klanten en van mijzelf te waarborgen, werk ik alleen op afspraak. Ik vraag u tevens om alleen naar de behandeling te komen.

Ik werk volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten (beide ter inzage in de schoonheidssalon). 

Wilt u het gehele protocol lezen, en ook zien welke maatregelen in de schoonheidssalon en tijdens de behandeling genomen worden?

Ga dan naar https://www.anbos.nl/consument

Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen mijn schoonheidssalon en daarom willen ik u vragen om onderstaande gezondheidscheck te doorlopen.

Vanuit de richtlijnen van RIVM en het COVID­19 Hygiëneprotocol Schoonheidsspecialisten van ANBOS, zijn wij verplicht om klanten onderstaande gezondheidscheck te laten doen.

Gezondheidscheck:

Als u op al deze volgende vragen NEE kunt beantwoorden bent u welkom bij mij in de schoonheidssalon;

  • Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius).
  • Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Heeft u het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  • Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  • Bent u in thuisisolatie omdat u direct contact heeft gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?


Mocht u een van deze vragen met een JA beantwoorden dan zullen we de afspraak in overleg verzetten, ik mag u dan niet in de schoonheidssalon ontvangen. Vanzelfsprekend zijn hier geen kosten aan verbonden.

Wanneer u op uw afspraak verschijnt heeft u kennis genomen en gaat u akkoord met het COVID-19 hygiëneprotocol schoonheidsspecialisten. 

Heeft u vragen? Stel deze gerust tel.: 06 51 95 27 44 of via @mail: info@schoonheidssalonlisetteboom.nl

Ik hoop je binnenkort weer te ontmoeten in de schoonheidssalon.


Groet, Lisette 


Nieuws/Acties

Cadeaubonnen


Wilt u iemand verrassen met zijn/haar verjaardag, met de feestdagen, iets anders of zomaar? Dan is een cadeaubon van schoonheidssalon Lisette Boom een leuk cadeau! 

De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag of behandeling naar keuze!

Of een leuke set huidverzorgingsproducten van Declaré. 

Uiteraard wordt de cadeaubon feestelijk verpakt.

Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen!Bestellen:

U kunt de bon afhalen op afspraak, bel of Whatsapp hiervoor naar tel.: 06 51 95 27 44 of mail naar info@schoonheidssalonlisetteboom.nl